PÁLYAORIENTÁCIÓ 2.

Előadó: Ledőné Dolmány Mária (drámapedagógus, pedagógiai fejlesztő, a Magyar Drámapedagógiai társaság alelnöke (korábbi elnöke)

A Weiner Leó Alapfokú Művészeti Iskola a székhelyről 15, a Szent László u. 42/B. telephelyről 16 tanulóval vett részt a foglakozásokon, és 2 felnőtt érdeklődő is jelen volt.

Az előadó két különböző életkorú csoporttal találkozott. A „kisebbek” egy része színművészeti ágon tanul az intézményben. Megismerkedve velük, fogalmak összegyűjtését adta feladatul, amelyek kapcsolatban állnak foglalkozásokkal. Beszédgyakorlatok következtek, szavak kiejtését kötötte zöngéhez, rövid-hosszú szótagokhoz, az előadó instrukciói alapján hangosan ezt elő is adták.

A „nagyok” csoportja zenész diákokból állt, az előadó velük hasonlóan foglalkozott, de kifejezetten a zenéhez köthető foglalkozásokról beszélgettek.

WEINER-PÁLYAORIEÁNTÁCIÓ-DOLMÁNY MARIANN01 WEINER-PÁLYAORIEÁNTÁCIÓ-DOLMÁNY MARIANN02 WEINER-PÁLYAORIEÁNTÁCIÓ-DOLMÁNY MARIANN03 WEINER-PÁLYAORIEÁNTÁCIÓ-DOLMÁNY MARIANN04 WEINER-PÁLYAORIEÁNTÁCIÓ-DOLMÁNY MARIANN05 WEINER-PÁLYAORIEÁNTÁCIÓ-DOLMÁNY MARIANN06 WEINER-PÁLYAORIEÁNTÁCIÓ-DOLMÁNY MARIANN07 WEINER-PÁLYAORIEÁNTÁCIÓ-DOLMÁNY MARIANN08 WEINER-PÁLYAORIEÁNTÁCIÓ-DOLMÁNY MARIANN09 WEINER-PÁLYAORIEÁNTÁCIÓ-DOLMÁNY MARIANN10 WEINER-PÁLYAORIEÁNTÁCIÓ-DOLMÁNY MARIANN11