PÁLYAORIENTÁCIÓ 1.

2015.május 12-n, Pankotay Péter (színművész, énekes és rendező), Ruzicska László (színművész, énekes, színházi rendező)látogatott el a Weiner Leó Alapfokú Művészeti Iskolába, ahol az iskola 16 tanulója vett részt a projekt pályaorientációs foglalkozásán.

Az előadók szituációs gyakorlatokkal aktívan segítették tanulóinkat, hogy megismerjék saját képességeiket, érdeklődési körüket. Növendékeink őszintén viselkedtek, ezért fontos információkat tudtak meg saját személyiségükkel kapcsolatosan, fejlődött kommunikációs készségük is. A foglalkozás lehetőséget biztosított egymás megismerésére.

A közös játék sok személyes beszélgetésnek is helyt adott.

Az előadók nagyon közvetlenek és barátságosak voltak. Nagyszerű volt a ráhangolódás, a feszültség oldása. Kreatív előadási stílust láttunk. Már a legelején hatalmas lehetőséget láttunk ebben a programban, és nem csalódtunk. Biztos, hogy ez a nap is segítséget nyújtott tanítványainknak az előttük álló nehéz döntés meghozatalában.

Köszönettel tartozunk ezért a hasznos délutánért!

Dr. Gulácsyné Turi Erika Erzsébet,

munkaközösség-vezető, mentor

Tanulói hozzászólások:

Kurucz Hanna:„Jól éreztem magam. Megfigyeltem, hogy a többiek is élvezték a szituációs gyakorlatban, már szinte a legelején. Szerep is jutott rám!”

Kovács Johanna Blanka:„Én már tudtam előre, hogy profikkal találkozom. Ugyanis az egyik előadó nevét már ismertem. Nem csalódtam, a másik előadó is nagyszerű volt. Hát valódi profik.”

Pethő Levente Ferenc:„Főszereplő voltam, nagyon élveztem.”

Kisvarda_Palyaorientacio_1 Kisvarda_Palyaorientacio_1_2 Kisvarda_Palyaorientacio_1_3 Kisvarda_Palyaorientacio_1_4 Kisvarda_Palyaorientacio_1_5 Kisvarda_Palyaorientacio_1_6 Kisvarda_Palyaorientacio_1_7 Kisvarda_Palyaorientacio_1_8