TANÓRÁN KÍVÜLI MOZGÁSOS RENDEZVÉNYEK – SZENTGYÖRGYI RÓMEÓ

A foglalkozásokat sajnos, nem tudtuk szabadtéren megrendezni, az erős szél és esőre álló időjárás meghiúsította az udvaron a megrendezést. A Vári E. Általános Iskola segített, a művészeti iskola rendelkezésére bocsátotta a tornatermét.

A gyerekek nagy kedvvel jöttek a foglalkozásokra, mert hallották az előző program hírét. A zene vonzotta az érdeklődőket, és a programra készülő másik csoportot is. A résztvevők nagy többsége alsós korosztályú volt, a Weiner Iskolába az alsó tagozatosak aránya a legnagyobb.

Az előadó egyszerű, mindenki számára teljesíthető feladatokat, majd feladatsort adott, de végig gondoskodott az állandó mozgásról. Folyamatosan lelkesítette a diákokat, velük együtt végezte a gyakorlatokat.

Az edzés után szólt a rendszeres mozgás fontosságáról, az egészséges étkezésről, a kitartásról, az akarat erejéről.

A résztvevők száma: 23 és 42 tanuló, a jelenléti ív szerint.

     

   Gál Ágnes

     felügyelő

 

Tanulói hozzászólások:

Újhelyi Norbert: „Jól éreztem magam.”

Tari Gitta: „Jő volt, kár, hogy vége.”

Balázs Panni: „Máskor is jövök ilyenre.”

WEINER-TANÓRÁN KÍVÜLI-RÓMEÓ01 WEINER-TANÓRÁN KÍVÜLI-RÓMEÓ02 WEINER-TANÓRÁN KÍVÜLI-RÓMEÓ03 WEINER-TANÓRÁN KÍVÜLI-RÓMEÓ04 WEINER-TANÓRÁN KÍVÜLI-RÓMEÓ05 WEINER-TANÓRÁN KÍVÜLI-RÓMEÓ06 WEINER-TANÓRÁN KÍVÜLI-RÓMEÓ07 WEINER-TANÓRÁN KÍVÜLI-RÓMEÓ08 WEINER-TANÓRÁN KÍVÜLI-RÓMEÓ09 WEINER-TANÓRÁN KÍVÜLI-RÓMEÓ10 WEINER-TANÓRÁN KÍVÜLI-RÓMEÓ11 WEINER-TANÓRÁN KÍVÜLI-RÓMEÓ12