TANÓRÁN KÍVÜLI SZABADTÉRI MOZGÁSOS RENDEZVÉNY: KATUS ATTILA

Az első mozgásos tevékenység előadója Katus Attila volt.

A program 16.00 órakor Újhelyi István tanár rövid bemelegítésével kezdődött.

A világbajnok érkezésekor meglepődött, hogy a megszokottnál jóval kisebb számban jelentek meg a programján. Ennek több oka is van. Az általános iskolákban most zajlanak a kirándulások, másrészt a zenész növendékek nagy része a Vári Általános Iskolában, a képzőművészet tanszakosak a Teichmann Általános Iskolában tanulnak, így ők ezen a napon a közismereti iskolájukban vettek részt a mozgásos rendezvényen.

Katus Attila közvetlen stílusa hamar oldott hangulatot teremtett. A megjelent diákok és felnőttek igen lelkesen, jó hangulatban végezték a gyakorlatokat. Az edzés után a résztvevők Katus Attila egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsait hallgatták meg, utána rövid kötetlen beszélgetésre került sor az előadóval.

A rendezvényen 17 növendék és 13 felnőtt (tanár, szülő) jelent meg.

 

Tanulói hozzászólások:

Kelemen Fanni otthoni megjegyzése a program után: Menjünk tornázni, mert Katus Attila azt mondta, az jót tesz a szülőnek is.

Kovács Zsófia Sára: Nagyon jól esett a torna, de izomlázam van.

Máté Csaba: Nagyon jó volt, könnyűek voltak a gyakorlatok. (Projektasszisztens megjegyzése: …már akinek…)

Kisvarda_Weiner_Tanorankivuli_Katus_1 Kisvarda_Weiner_Tanorankivuli_Katus_2 Kisvarda_Weiner_Tanorankivuli_Katus_3 Kisvarda_Weiner_Tanorankivuli_Katus_4 Kisvarda_Weiner_Tanorankivuli_Katus_5 Kisvarda_Weiner_Tanorankivuli_Katus_6